Zaalvoetballer El Hattach gaat nu een heel seizoen naar Indonesië

Khalid El Hattach uit Vlissingen gaat opnieuw in Indonesië zaalvoetballen. Hij heeft een contract voor negen maanden getekend bij de topclub BTS Surabaya. El Hattach komt bij die club een oude bekende tegen, want Hicham Benhammou uit Tholen is er de trainer.

Khalid El Hattach (links) gaat spelen voor BTS Surabaya (foto: Facebook Said Bouzambou)

El Hattach ging al vier keer eerder naar Indonesië om daar te zaalvoetballen, maar dat was altijd voor een kortere perioden van maximaal drie maanden. Hij werd die keren door verschillende clubs aangetrokken om aan de play-offs mee te doen. In april liet El Hattach in het sportprogrammma De Derde Helft bij Omroep Zeeland al weten dat hij dit keer graag een heel seizoen in Indonesië zou willen spelen. BTS Surabaya biedt hem nu die kans.

Blij en verheugd

El Hattach reageert op Facebook op het contract dat hij in Indonesië heeft getekend. "Ik ben hartstikke blij en verheugd om jullie te laten weten dat ik vanaf augustus 2019 in Indonesië zal spelen tot april 2020. Ik zal voor een van de grootste clubs uitkomen, namelijk BTS Surabaya. Ik zal weer herenigd worden met mijn oude coach Hicham Benhammou. Ik bedank hem dan ook voor het gestelde vertrouwen en de moeite die hij erin heeft gestoken om mij te halen. Ik ben er van overtuigd dat het een seizoen zal worden met veel hoogtepunten", aldus El Hattach.

Meer over dit onderwerp:
zaalvoetbal Khalid El Hattach BTS Surabaya
Deel dit artikel:

Reageren