Veel vacatures? Zeeuws bedrijf begint zelf opleiding

Veel vacatures? Zeeuws bedrijf begint zelf opleiding
Veel vacatures? Zeeuws bedrijf begint zelf opleiding © Hanse Staalbouw
Hanse Staalbouw
Hanse Staalbouw
Het bedrijf zoekt schoolverlaters die werken en leren willen gaan combineren. Leerlingen zullen tijdens de opleiding vier dagen werken en een dag studeren. Dit alles gebeurt op het bedrijf. De opleiding krijgt als titel: Constructie, dak en gevel. Het traject duurt twee jaar, en als je de opleiding afrondt, heb je een volwaardig mbo-diploma.
Bij Hanse Staalbouw werken zo'n honderdvijftig mensen. Met enige regelmaat zijn er vacatures. Hanse Staalbouw wil eigenlijk pas in 2020 beginnen met de opleiding, maar jongeren die geïnteresseerd zijn, kunnen zich aanmelden en - als ze door de selectie komen - komende september al aan de slag.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>