Zeeuwse camping tot beste van Nederland verkozen

Minicamping Boogaard in Zoutelande is de beste kustcamping van Nederland. Dat vinden bezoekers van de website zoover.nl. Boogaard kreeg een score van gemiddeld 9,83. Op de tweede plaats eindigde Camping De Duinkant op Terschelling. Er staan maar liefst vijf Zeeuwse campings in de top 10.

Zeeuwse campings scoren goed op zoover.nl (foto: ANP)

Naast minicamping Boogaard scoort camping Wulpen uit Cadzand een vijfde plaats. De laatste drie plaatsen in de top 10 zijn ook voor Zeeuwse campings. Boudewijnskerke uit Zoutelande staat achtste. Muralt in Scharendijke staat een plaats lager en de top 10 wordt afgesloten door minicamping Werendijke in Zoutelande.

Zoover.nl is een website waarop mensen recensies kunnen geven van de accommodatie waar ze verbleven. "Kamperen in eigen land is ontzettend populair. In 2018 hebben 17,7 miljoen Nederlanders een binnenlandse vakantie ondernomen waarvan 22 procent op een camping verblijft", aldus Lieke Peters, woordvoerder bij Zoover.

Eigenaar Adrie Boogaard over de verkiezing tot beste camping

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Deel dit artikel:

Reageren