Serooskerke moet 'slechts' vijf keer vissen tegen profs ADO Den Haag

Serooskerke moet 'slechts' vijf keer vissen tegen profs ADO Den Haag © Frans van Pagee
De vijf goals van ADO Den Haag tegen Serooskerke
Halverwege het duel stond de stand van 0-4 op het scorebord. Delano Ladan, Lorenzo van Kleef een eigen doelpunt van Maikel Simonse en een penalty van Donny Gorter verdwenen achter doelman Jordi Suurmond. Vlak voor rust was Serooskerke dicht bij een treffer, maar ADO-doelman Mike Havekotte pakte de vrije trap van Bjorn Francke.
In de tweede helft hield Serooskerke lang stand. Bij ADO Den Haag kwamen onder andere Tommie Beugelsdijk, Lex Immers en Nasser El Khayati binnen de lijnen. Een andere vaste waarde, Erik Falkenburg, maakte de 0-5.
Simonse schoot in eigen goal: 'Toch tegen ADO gescoord'
ADO Den Haag is tot en met zaterdag op trainingskamp in Zeeland. Aankomende week traint de ploeg van trainer Alfons Groenendijk op het complex van FC De Westhoek in Burgh-Haamstede. Vrijdag speelt de Eredivisieclub tegen nog een Zeeuwse tegenstander: derdeklasser RCS uit Oost-Souburg.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>