Kloetinge hofleverancier Jong Zeeland

Maar liefst zeven spelers van VV Kloetinge zijn opgeroepen voor de selectie van Jong Zeeland. Het team dat is samengesteld uit de beste Zeeuwse voetbalbeloften neemt het op 27 juli in Burgh-Haamstede op tegen Jong Sparta.

Archief: Valentijn van Keulen schreeuwt het uit na een treffer. Hij is een van de zeven spelers van Kloetinge die is opgeroepen voor Jong Zeeland (foto: Kloetinge Fanatics)

Nando Pijnenburg, Klaas van Hecke, Jeroen de Jonge, Luuk van Vossen, Xander van der Poel, Marijn Wijkhuis en Valentijn van Keulen zijn namens VV Kloetinge opgeroepen. Het net uit de hoofdklasse gedegradeerde VC Vlissingen levert vier spelers: Gino Zuppelli, Joran Maliepaard, Renzo Roemeratoe en Eren Yildizturan.

Ook de clubs MZC'11 (drie), Terneuzense Boys en Oostkapelle (twee) en Bruse Boys, SSV, Luctor Heinkenszand en Yerseke (allen een) zijn vertegenwoordigd in de selectie.

Gecanceld

De eerder geplande wedstrijd van het Zeeuws Elftal tegen Jong Ajax op 19 juli gaat definitief niet door. Het Zeeuws Elftal is een selectie van de beste Zeeuwse voetballers.

Meer over dit onderwerp:
voetbal Kloetinge Jong Zeeuws Elftal
Deel dit artikel:

Reageren