Onderzoek dode vrouw Westdorpe gaat nog weken duren

Het kan nog weken duren voordat het onderzoek bij het NFI naar de dode vrouw in Westdorpe is afgerond. Meer dan twee weken geleden werd het lichaam van de vrouw gevonden langs de Sint Anthoniekade en vooralsnog weet de politie niet wie de vrouw is. Ondertussen zijn er 140 tips binnen gekomen, maar daar zit de gouden tip niet tussen.

Hier zie je waar de dode vrouw gevonden werd. (foto: Avrotros)

"Het is niet zoals bij CSI op televisie dat het zo opgelost is", zegt woordvoerder Esther Boot. Het onderzoek bij het Nederland Forensisch Instituut (NFI) is nog volop bezig. Volgens Boot kost dat veel tijd. "Daar gaan weken overheen", zegt Boot.

'Ze wordt door niemand gemist'

De politie werkt nog altijd nauw samen met de Belgische collega's. Die samenwerking heeft alleen nog niets opgeleverd. Alle informatie waar de politie over beschikt staat ondertussen in alle internationale systemen. "Ze wordt alleen gewoon door niemand gemist", zegt Boot.

Op zaterdag 22 juni werd het lichaam van de vrouw gevonden. Sindsdien zijn de foto's van de vrouw al twee keer getoond in de uitzending van Opsporing Verzocht. De politie gaat ervan uit dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen, omdat op haar lichaam verwondingen zijn gevonden. De onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren:

Opsporing Verzocht besteedde vorige week aandacht aan de zaak

Meer over dit onderwerp:
Westdorpe Opsporing Verzocht dode vrouw
Deel dit artikel:

Reageren