Eigenaar door 't lint; reptielen uit huis gehaald

Een man uit Vlissingen is vanmiddag door het lint gegaan en heeft tientallen terraria van zijn reptielen kapot geslagen waaronder ook aquaria. Door de hoeveelheid water die hierbij is vrijgekomen heeft de onderbuurvrouw veel waterschade en de buren zitten tijdelijk zonder stroom. De man is gevlucht en zijn reptielen zijn ongedeerd weggebracht door de reptielenambulance van Iguana.

Reptielen worden uit het huis gehaald (foto: Omroep Zeeland)

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. De buren hebben al vaker overlast van de bovenbuurman en maken zich zorgen. "Er is een keer een slang ontsnapt en die kwam zelfs in mijn woonkamer. Toen heb ik bij hem aangeklopt en is die hem komen ophalen, maar mijn dochter heeft maandenlang niet durven slapen", vertelt buurvrouw Saskia Kratzsch.

Kratzsch beweert bij de voorgaande gevallen aangifte te hebben gedaan, maar de man ontkende alles. Ze is opgelucht dat de politie deze keer langskwam. "Ik ben zo blij dat ik nu eindelijk weer eens normaal kan slapen", zegt Kratzsch. Ze hoopt dat de bovenbuurman niet meer terugkomt.

Leguaan wacht achter het raam op evacuatie (foto: Omroep Zeeland)

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Deel dit artikel:

Reageren