Zin in reis naar Amerika? Geef je nu op bij de provincie!

Zeeland hall, Michigan
Zeeland hall, Michigan © Andrew Filer, Flickr
Tijdens het bezoek op 2 en 3 oktober is er ook aandacht voor scholen en cultuur. Commissaris van de Koning Han Polman is delegatieleider en de gedeputeerden Harry van der Maas en Anita Pijpelink gaan mee namens de Provincie Zeeland. De Amerikaanse ambassadeur in Nederland Pete Hoekstra zal de Zeeuwse delegatie waarschijnlijk begeleiden.

Afzetmarkt

Doel van dit bezoek is onder andere het verbeteren van de (handels-)relatie tussen Zeeland en Michigan, het zoeken van investeerders en het onderzoeken van een eventuele (nieuwe) afzetmarkt. Het is de bedoeling om potentiële zakenpartners te ontmoeten, netwerken te vergroten en kennis uit te wisselen. Aan de hand van de wensen en interesses van de bedrijven die zich inschrijven, wordt het programma van het uitwisselingsbezoek verder ingevuld. De bedrijven en organisaties die mee gaan, doen dit op eigen kosten.
De Amerikaanse staat Michigan
De Amerikaanse staat Michigan © Wapcaplet

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>