Limburger met schuld van ruim drie ton aangehouden in hotel Terneuzen

Nieuwstraat in Terneuzen
Nieuwstraat in Terneuzen © Google Maps
Politieagenten van het landelijke Team Executie Strafvonnissen (TES) gingen samen met agenten van het politieteam van Zeeuws-Vlaanderen naar het hotel waar de man zich bevond. Bij het TES werken politie en Openbaar Ministerie samen om gevluchte veroordeelden op te sporen. Omdat de man het openstaande bedrag van 302.021 euro niet meteen af kon tikken, is hij overgebracht naar gevangenis Torentijd in Middelburg.
De Limburger blijft in ieder geval 540 dagen vastzitten. Zolang hij het openstaande bedrag niet terug kan betalen of geen betalingsregeling met het Openbaar Ministerie kan treffen, wordt die periode steeds weer met 540 dagen verlengd.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>