A58 deels afgesloten door werkzaamheden TenneT

Het nieuwe hoogspanningsstation bij Rilland.
Het nieuwe hoogspanningsstation bij Rilland. © Omroep Zeeland
TenneT bouwt langs de A58, in de buurt van Rilland, twaalf hoogspanningsmasten voor het nieuwe hoogspanningsstation. In de nacht van zaterdag op zondag trekt TenneT de draden tussen een mast aan de noordzijde van de A58 naar een mast aan de zuidzijde van de A58. Dat gebeurt ter hoogte van bedrijventerrein De Poort, bij de afslag Rilland.
Het werk begint om 01.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag, en duurt tot 06.00 uur zondagochtend. Tijdens de werkzaamheden is in beide richtingen bij Rilland één rijstrook beschikbaar, en mag er maximaal zeventig kilometer per uur worden gereden. Het verkeer zal meerdere keren voor een kwartier helemaal worden stilgelegd, zodat TenneT de draden veilig van de ene naar de andere weghelft kan trekken.

Zelfde verhaal op 27 juli

Ook in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 juli is TenneT aan het werk. Dan worden dezelfde werkzaamheden uitgevoerd, maar dan ter hoogte van het hoogspanningsstation.
© Omroep Zeeland
Aanstaande maandag is een deel van de Westelijke Schelderijnweg, die parallel aan de Oude Rijksweg loopt, afgesloten. Op die plek plaatst TenneT een hoogspanningsmast, waardoor de weg overdag is afgesloten.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>