Beachvolleyballer Dirk Boehlé wint finale in Almelo

Dirk Boehlé uit Hulst heeft met zijn partner Stefan Boermans de finale gewonnen van het Eredivisie beachvolleybaltoernooi in Almelo. Het duo was vanavond in twee sets te sterk voor tegenstanders Tom van den Boogaard en Hidde Uittenbosch. In de negen eredivisietoernooien tot nu toe was het duo al vier keer het sterkst.

Archief: Dirk Boehlé kan juichen (foto: Orange Pictures)

Eerder op de dag was het duo in de halve finale nog in drie sets te sterk voor tegenstanders Jannes van der Ham en Thijs Nijeboer. De kwartfinale ging vanochtend in twee sets gewonnen, ten koste van het duo Isaac Kapa - Glen Piper.

Op dreef

Vorige week wonnen Boehlé en Boermans al de finale van het toernooi in Groningen. Over twee weken is Vrouwenpolder het decor. Dat is tevens het laatste weekend van van DELA Eredivisie Beach. Boehlé en Boermans gaan in dit toernooi aan de leiding.

De Dela Eredivisie Beach is de hoogste Nederlandse beachvolleybalcompetitie voor mannen en vrouwen. De competitie bestaat uit tien toernooien verspreid door Nederland. Het elfde toernooi is het Nederlands kampioenschap beachvolleybal in het Beachstadion te Scheveningen en vindt plaats van 23 tot en met 25 augustus. Het NK kan beschouwd worden als de afsluiting.

Meer over dit onderwerp:
Hulst Dirk Boehlé beachvolleybal
Deel dit artikel:

Reageren