Vrouw (69) uit Baarland omgekomen op A15

Een 69-jarige vrouw uit Baarland is gisteravond om het leven gekomen nadat ze een aanrijding op de A15 bij de Maasvlakte veroorzaakte. Volgens de politie reed ze om nog onduidelijke redenen tegen de richting in en botste frontaal op een tegemoetkomende 44-jarige bestuurder uit Rozenburg.

Hulpdiensten hebben geprobeerd het 69-jarige slachtoffer te reanimeren, maar hulp mocht niet meer baten. De vrouw overleed ter plaatse.

Een derde automobilist, een 62-jarige man uit Oostvoorne, kon de bestuurder uit Rozenburg niet meer ontwijken en botste ook tegen hem aan. De man Rozenburg zat bekneld en is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de man uit Oostvoorne is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Enorme ravage

De ravage was enorm. Een aantal auto's raakte door brokstukken beschadigd. De snelweg richting de Maasvlakte was een tijdlang helemaal afgesloten.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
112 Baarland omgekomen A15
Deel dit artikel:

Reageren