Zeeland wordt wakker: zwemtocht, Molenwaterpark en Vierdaagse

Goedemorgen! Dit is vandaag in het Zeeuwse nieuws.

Zwemtocht op zee (foto: Omroep Zeeland)

Zwemtocht

Tussen Breskens en Cadzand is gisteravond voor de eerste keer de Zwartepolder Zeezwemtocht gehouden. Honderdvijftig zwemmers renden het water in en probeerde zo snel mogelijk in Cadzand te komen.

Lees ook:

Rondleiding Molenwaterpark (foto: Omroep Zeeland)

Molenwaterpark

Binnen nu en een half jaar moet het Molenwaterpark in Middelburg helemaal af zijn. Gistermiddag konden belangstellenden even de bouwplaats op om te kijken hoe het er op dit moment bij ligt.

Lees ook:

Nijmeegse Vierdaagse dag 2 (foto: Omroep Zeeland)

Nijmeegse Vierdaagse

Voor zo'n 600 Zeeuwen en tienduizenden andere wandelaars staat in de Nijmeegse Vierdaagse een pittige route op het programma. Deze derde dag wordt de Dag van Groesbeek genoemd en voert de lopers over de Zevenheuvelenweg, wat deze dag natuurlijk extra zwaar maakt.

Lees ook:

Combines aan het oogsten in Brouwershaven (foto: Jan van Dijke)

Weer

Wolkenvelden met af en toe zon en misschien valt een bui. In de loop van vanmiddag kan ook wat regen vallen als een oceaanfront de provincie aandoet. Het wordt 20 graden aan zee tot 22 graden aan de grens met België. De wind is matig uit zuidwestelijke richting.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Zeeland wordt wakker
Deel dit artikel:

Reageren