Nijmeegse Vierdaagse: genieten van de aanmoedigingen

Nijmeegse Vierdaagse: genieten van de aanmoedigingen
Nijmeegse Vierdaagse: genieten van de aanmoedigingen © Josephine Koch
Josephine Koch (rechts) in de Vierdaagse
Josephine Koch (rechts) in de Vierdaagse © Josephine Koch
Josephine Koch geniet tijdens vier dagen met volle teugen, vooral van het vele publiek langs de kant weg. De sfeer, de aanmoedigingen en de muziek geven haar vleugels, en het helpt natuurlijk dat ze geen blaren heeft, nooit gehad ook. Haar geheim? "Gewoon geluk."

Wandelvrienden

Koch loopt samen met een groepje mensen die ze heeft leren kennen tijdens de Vierdaagsen die ze eerder liep. Ze ziet de 'wandelvrienden' maar eens per jaar, maar dan is het altijd gezellig, "een soort reünie."
Josephine Koch denkt dat ze het zwaarste al achter de rug heeft. De eerste dag noemt ze namelijk als meest lastige etappe. Dan zijn nog maar weinig mensen aan te moedigen en is er weinig muziek.
Josephine Koch uit Kapelle geniet tijdens de Vierdaagse
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>