'Ik roep naar elk Zeeuws vlaggetje dat ik zie'

Remo en zijn collega's halverwege de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse
Remo en zijn collega's halverwege de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse © Omroep Zeeland
De donderdag van de Nijmeegse Vierdaagse staat in het teken van de Zevenheuvelenweg, de heuvels die op de route liggen en de inmiddels opgebouwde spierpijn maken deze dag voor velen pittig. Toch hielden Remo en zijn collega's er ook vandaag de moed weer goed in. Al doen zijn voeten elke dag meer zeer, de praatjes met onbekenden helpen hem er doorheen: "Nog een hoop Zeeuwen tegengekomen onderweg en een praatje mee gemaakt! Ik roep naar elk Zeeuws vlaggetje dat ik zie."
En na het lopen... is het tijd om met elkaar te proosten op een mooie derde dag!
En na het lopen... is het tijd om met elkaar te proosten op een mooie derde dag! © Omroep Zeeland
Ook vandaag was de temperatuur weer goed. Was het vorig jaar nog heel zonnig en erg warm tijdens de Vierdaagse, dit jaar ligt de temperatuur soms wel tien graden lager dan toen, wat het lopen een stuk aangenamer maakt. Over de laatste dag maakt Remo zich geen zorgen: "Eigenlijk heb ik hem al gehaald! Het moet raar lopen als het niet zo is." En dat ondanks de twee blaren die hij er vandaag bij kreeg, waardoor het er inmiddels zeven zijn.
Of hij nog tips heeft om de laatste dag te halen? "Gewoon door op karakter en blijven genieten van de mensen langs de kant!"

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>