Luxe bootschuren gaan als warme broodjes in Goes

Luxe bootschuren gaan als warme broodjes in Goes
Luxe bootschuren gaan als warme broodjes in Goes © Omroep Zeeland
Luxe bootschuren zijn populair in Goes
In jachthavens wordt de laatste jaren steeds vaker gestolen. Zo verdwijnen er bijvoorbeeld regelmatig buitenboordmotoren. Vanaf het water is het mogelijk om rechtstreeks de bootgarages in Goes in te varen. Volgens projectmanager Eric Caroen zitten er veel voordelen aan: "De boten zijn meteen beveiligd omdat ze binnen staan. Ze hebben minder last van het weer dus je hebt minder onderhoud en hoeft minder schoon te maken."
De Boatshed moet eind van het jaar open gaan maar al tachtig procent van de beschikbare ruimte is verkocht. Caroen: "Mensen krijgen steeds meer hobby's en gaan kleiner wonen. Door al die hobby's hebben ze wel veel speeltjes die ze toch kwijt moeten."
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>