Bromfietser onderuit door graan op de weg, agent vraagt boeren aanhangwagens minder vol te laden

In de dorpsstraat in Schoondijke is een bromfietser gewond geraakt. De bestuurder schoof onderuit doordat een flinke hoeveelheid graan op het wegdek lag. De bromfietser is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend.

Oproep voor boeren

Volgens de politie is het graan van een aanhangwagen of kipper gevallen. De jeugdagent van Sluis is er verontwaardigd over. Op Instagram vraagt hij boeren op te letten bij het laden van een aanhangwagen of kipper. "Door te vol geladen kippers of aanhangwagens komt het graan op de weg terecht, waardoor er gevaarlijke situaties ontstaan voor fietsers, bromfietsers en motorrijders. Agrariërs, let op de inhoud van jullie kippers of aanhangwagens", aldus de jeugdagent.

jeugdagent_sluis

Kunt u met prio 1 gaan naar de Dorpsstraat in Schoondijke. Dit i.v.m. een gevallen bromfietser. Ter plaatse bleek dat de oorzaak van het ongeval een flinke hoeveelheid graag was die op het wegdek lag. Door te vol geladen kippers of aanhangwagens komt het graan op de weg terecht, waardoor er gevaarlijke situaties ontstaan voor fietsers, bromfietsers en motorrijders. Agrariërs let op de inhoud van jullie kippers of aanhangwagens!!!!!
De bestuurder van de bromfiets moest naar het ziekenhuis.
Daarna een melding van een bedrijfsongeval, waarbij iemand van ongeveer 4 meter naar beneden is gevallen. Persoon is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een drukke dienst gehad midden in het seizoen. ^JWV
#ambulanceoostburg #politieoostburg #gemeentesluis #ongeval #bevuildwegdek #instacops #veiligheid

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Schoondijke 112 ongeluk
Deel dit artikel:

Reageren