Bliek wint, Klomp speelt gelijk bij seizoensstart Eerste Divisie

Julius Bliek uit Burgh-Haamstede is het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begonnen met een overwinning. De verdediger van Go Ahead Eagles speelde de hele wedstrijd en won met 3-2 van MVV. Daan Klomp uit Wissenkerke stond bij zijn nieuwe club Helmond Sport in de basis en pakte een punt tegen FC Volendam (1-1). Bij NAC, dat met 0-2 van FC Dordrecht won, zaten Yassine Azzagari uit Goes en Jan-Paul van Hecke uit Arnemuiden de hele wedstrijd op de bank.

Daan Klomp (links) in actie namens Helmond Sport tegen FC Volendam (foto: Orange Pictures)

Bliek zat het afgelopen seizoen vaak op de bank bij Go Ahead Eagles, maar heeft nu een basisplaats veroverd in de ploeg van de nieuwe trainer Jack de Gier. Na een snelle 1-0 achterstand boog de ploeg uit Deventer dat om naar een 3-1 voorsprong. In de slotfase scoorden de bezoekers nog de aanlsuitingstreffer.

Klomp en NAC

Daan Klomp, die door NAC Breda aan Helmond Sport is verhuurd, speelde negentig minuten mee in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. De Brabantse club kwam met 1-0 voor, maar zag Volendam in de slotfase nog langszij komen. NAC Breda begon het seizoen met een 0-2 zege bij FC Dordrecht. De Zeeuwen Azzagari en Van Hecke zagen vanaf de bank hoe hun teamgenoten Arno Verschueren en Luka Ilic de doelpunten voor NAC scoorden.

Meer over dit onderwerp:
voetbal Daan Klomp
Deel dit artikel:

Reageren