Volgend jaar geen Zeeuwse Vliegdagen, maar wel...

Volgend jaar geen Zeeuwse Vliegdagen, maar niet getreurd: de organisatie belooft een nog groter feest. In 2020 bestaat vliegveld Midden-Zeeland bij Arnemuiden namelijk vijftig jaar en dat wil de organisatie achter het vliegveld niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Een Airbus helicopters, Aerospatiale 365N3 in de lucht boven Vliegveld Midden-Zeeland (foto: Omroep Zeeland)

De plannen zijn nog in ontwikkeling, dus organisator Remco Belderok kan er nog maar weinig over kwijt. "We zijn nu plannen aan het uitwerken om een groot feest te organiseren." Op de vraag of het om een soort Zeeuwse Vliegdagen gigastijl zal gaan waarbij het publiek ook welkom is, antwoordt hij: "Ja, in principe moet je het zo zien."

Ups en downs afgelopen weekend

De Zeeuwse Vliegdagen worden sinds vorig jaar door de Stichting Evenementen Midden-Zeeland georganiseerd. Afgelopen weekend had het evenement letterlijk ups en downs: door de harde wind werd het programma van zaterdag afgelast. Vrijdag en zondag gingen vliegtuigen wel de lucht in en kon het publiek zijn hart ophalen.

Volgens Belderok komt de organisatie snel met meer nieuws over de invulling van het evenement in 2020. De Zeeuwse Vliegdagen staan voor 2021 weer op de planning.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Arnemuiden Zeeuwse Vliegdagen
Deel dit artikel:

Reageren