Hoek vindt in Henk Ceelen nieuwe voorzitter: 'Ik hou helemaal niet van voetbal'

Henk Ceelen is de nieuwe voorzitter van voetbalclub Hoek. De 55-jarige inwoner van Hoek is tijdens de algemene ledenvergadering gekozen als nieuwe voorzitter van de club waarvan het eerste elftal uitkomt in de Derde Divisie.

Hoek vindt in Henk Ceelen nieuwe voorzitter (foto: Orange Pictures)

Hoek was op zoek naar nieuwe voorzitter omdat Art van der Staal er in juni mee stopte. Hij was tot dat moment vier jaar lang voorzitter van de Zeeuws-Vlaamse club. Onder zijn bewind promoveerde de club in het seizoen 2017-2018 naar de Derde Divisie.

"Ik hou helemaal niet van voetbal", zegt Ceelen, die uit het bedrijfsleven komt. "Ik ben geen uitgesproken voetbalkijker. Mijn doel is om alles te organiseren. De laatste twee jaar zijn er zaken minder goed verlopen." Ceelen noemt het overlijden van Leo Breepoel als één van de oorzaken dat er veel dingen zijn blijven liggen. "Ik denk dat de organisatie weer eens strak getrokken moet worden, bepalen wie wat doet binnen de club en wie waar verantwoordelijk voor is."

Naast Ceelen worden er per direct nog een aantal leden toegevoegd aan het bestuur. Dat zijn Thamara Schieman, Trudy de Pan, Giel Bentschap-Knook, Bart Constanje en Samira Tevel.

Nieuwe trainer

Hoewel Hoek nu een nieuwe voorzitter heeft, is het nog wel op zoek naar een trainer voor het vlaggenschip. De Belgische trainer Hugo Vandenheede gooide vorige week de handdoek in de ring omdat hij de spelersgroep niet gedisciplineerd genoeg vond.

"Onze technische commissie is hard bezig met het zoeken naar een nieuwe trainer", zegt Ceelen. "Maar er is nog geen definitief besluit over genomen."

Aanstaande zaterdag begint het seizoen voor Hoek met een wedstrijd in de KNVB-beker met een uitwedstrijd tegen sv TOP in Oss.

Nieuwe voorzitter Hoek stelt zich voor

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
voetbal HSV Hoek Henk Ceelen
Deel dit artikel:

Reageren