Geen trainersperikelen voor David Destorme bij Hoek

Terwijl derdedivisionist Hoek druk bezig is om een nieuwe trainer te vinden, maakt de club zich ook op voor de start van de KNVB Beker. Morgen speelt Hoek in de eerste kwalificatieronde tegen de amateurs van TOP uit Oss.

David Destorme neemt bij Hoek de honneurs waar na het vertrek van trainer Hugo Vandenheede (foto: Orange Pictures)

Bij Hoek neemt assistent David Destorme de honneurs waar na het opstappen van Hugo Vandenheede. Die vertrok in de voorbereiding omdat hij vond dat bij sommige spelers de discipline ontbrak.

Wellicht komt er vandaag nog duidelijkheid over de nieuwe trainer bij Hoek. Destorme houdt zich er niet mee bezig. "Ik zie ook wel dat Trond Sollied naar Izegem komt rijden om naar Hoek te kijken. Dat zal niet voor niets zijn, maar voor dit soort vragen moet je echt bij het bestuur zijn. Ik concentreer mij alleen op de groep, de trainingen en de wedstrijden."

Destorme (oud-prof van KV Mechelen en Waasland-Beveren) verwacht in Oss een zeer gemotiveerde tegenstander te treffen. "Ze hebben niets te verliezen. Wij zullen op onze hoede moeten zijn. Anders kan het een moeilijke middag worden."

Geen risico's

Destorme wilde in het oefenduel tegen Mandel United van donderdag (0-1 zege) zoveel mogelijk spelers sparen en geen onnodige risico's nemen met het oog op het duel tegen TOP. De verdedigers Fabian Wilson en Kim Van Den Bergh bleven uit voorzorg aan de kant. Het duo kan spelen tegen TOP.

Alleen verdediger Roycel James is, door privé-omstandigheden, niet inzetbaar tegen TOP.

Het duel tussen TOP en Hoek begint morgenavond om 18.00 uur in Oss. Beelden zie je op onze website www.omroepzeelandsport.nl en via twitter @omroepzldsport word je op de hoogte gehouden van het wedstrijdverloop.

Meer over dit onderwerp:
voetbal David Destorme hsv Hoek sv TOP
Deel dit artikel:

Reageren