David Destorme wacht rustig af wat er bij Hoek gaat gebeuren

'Ik probeer Hoek te helpen. Dat blijf ik doen totdat er duidelijkheid komt.'
Destorme (39 jaar, oud-prof van KV Mechelen en Waasland-Beveren) werd na het ontslag van Dennis de Nooijer in januari als assistent aan de technische staf toegevoegd. Als rechterhand van Hugo Vandenheede.
Twaalf dagen geleden nam Vandenheede zijn ontslag bij Hoek, midden in de voorbereiding. De Belg stapte op omdat hij bij sommige spelers een gebrek aan discipline vaststelde. Na het ontslag bleef Destorme wel zitten en werd hij door de club tot interim-trainer benoemd.
In de zoektocht naar een nieuwe trainer is Hoek bij Trond Sollied uitgekomen. De ervaren Noor wordt wellicht technisch adviseur bij club. "Ik heb er nog niks over gehoord wacht af wat er gaat gebeuren", aldus Destorme.

Lees ook:

David Destorme kijkt toe in het gewonnen bekerduel van Hoek tegen TOP
David Destorme kijkt toe in het gewonnen bekerduel van Hoek tegen TOP © Orange Pictures
Destorme kent Sollied en denkt veel van hem te kunnen leren. "Die man heeft bakken ervaring. Hij is kampioen geworden met Club Brugge en Olympiakos. Hij heeft in Nederland getraind. Natuurlijk kan ik van hem leren, maar ik ben nu ook trainer en wil zelf stappen zetten. Dan kriebelt het wel om zelf aan het roer te staan."
Destorme heeft bij het bestuur van Hoek aangegeven dat hij hoofdtrainer bij de club wil worden. "Daar sta ik voor open en heb mij kandidaat gesteld, maar het is niet aan mij om daar een beslissing over te nemen."

Lees ook: