Politie vindt soft- en harddrugs bij huiszoeking in Oostburg

Drogende wiettoppen in woning Oostburg
Drogende wiettoppen in woning Oostburg © Politie Zeeland - West-Brabant
Bij de hulpdiensten waren meerdere meldingen binnengekomen van drugsoverlast, daarom heeft de politie vanmorgen, met toestemming van de rechter-commissaris, huiszoeking gedaan in een woning aan de Burgemeester Gratamastraat in Oostburg.

Wiettoppen lagen te drogen

In de woning vonden de agenten hasj, wiet en cocaïne. De droogruimte was in gebruik en meerdere wiettoppen lagen er te drogen. Ook werden in de woning weegschalen en kleine plastic zakjes gevonden, die vaak gebruikt worden om drugs in te verpakken.
De bewoner van de doorzochte woning heeft zichzelf bij de politie gemeld. Hij zit nog vast en zal worden gehoord in een politiecellencomplex.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>