Lunchroom La Bella Cucina beroofd van dagopbrengst

Lunchroom La Bella Cucina in de Walstraat in Vlissingen is vanmorgen beroofd. Het gebeurde even na half tien, toen de winkel net open was. "Ik was in de keuken bezig sinaasappels te persen en had net brood in de over gestopt, toen ik iemand in de winkel zag," zegt eigenaar José Prins. "Toen ik naar hem toe liep, rende hij weg met de dagopbrengt van zondag. Ruim 800 euro."

Lunchroom in Vlissingen beroofd van dagopbrengst (foto: Omroep Zeeland)

Prins in nog een klein stukje achter de dief aangerend de Walstraat in maar staakte haar actie al snel. "Ja, alles staat open en ik was alleen in de lunchroom, dus ik dacht 'ik stop'. Hij was toch al weg." Het enige dat ze zag van de dader was een donkere jas en zwart haar, en dat ie ongeveer 1.90 meter lang is. Ze heeft aangifte gedaan bij de politie, maar de man is nog niet gevonden.

Eigenaar van beroofde lunchroom La Bella Cucina vertelt haar verhaal

Belletje en camera

Prins was van plan om het geld, dat in een tas achter de toonbank lag naar de bank te brengen, maar dat wilde ze pas doen op het moment dat haar collega er was. Die was nog onderweg van huis. "Als ik de lunchroom open om 9.30 uur dan zijn we open en is iedereen welkom. Misschien dat ik nu een belletje monteer, zodat als ik in de keuken bezig ben kan horen dat er iemand binnen komt. En wellicht ga ik een camera ophangen."

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Deel dit artikel:

Reageren