Dit is hoe 1 miljoen kilo beton op zijn plek wordt gereden

Dit is hoe 1 miljoen kilo beton op zijn plek wordt gereden
Dit is hoe 1 miljoen kilo beton op zijn plek wordt gereden © Omroep Zeeland
Gigantische klus bij het spoor in Goes
Uiteindelijk worden de platen het dak van de nieuwe onderdoorgang. Door het werk moet de overlast door geluid en trillingen langs het spoor afnemen en moet de verkeersveiligheid verbeteren.

Vertraging

Het plaatsen van de platen startte vanmorgen met een klein uur vertraging. De ploeg vertrouwde het niet en heeft de rijbaan uit voorzorg eerst met extra zand verstevigd. Daarna kon het inrijden van het eerste spoordek beginnen.
Het tweede spoordek is later op de dag, en een uur vóór op schema, geplaatst. Daarna restte nog het verder afwerken van de spoordekken. Het treinverkeer wordt naar verwachting maandagochtend weer hervat. ProRail maakte er een timelapse-video van.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>