Hoek presenteert spelersgroep aan publiek: 'We willen alleen nog een spits'

Hoek presenteert spelersgroep aan publiek: 'We willen alleen nog een spits'
Hoek presenteert spelersgroep aan publiek: 'We willen alleen nog een spits' © Omroep Zeeland
Hoek presenteert selectie voorafgaand aan duel Hoek-Lisse
Hoek heeft een roerige zomer achter de rug. Tien spelers vertrokken, waaronder clubtopscorer Kyle Doesburg. Daarvoor kwamen in eerste instantie acht spelers terug: Erwin Franse, Roycel James (beiden GOES), Francis Kabwe Manengela (Halsteren), Nicholas Skverer (Woezik), Abdoe Abdenbi (VC Vlissingen), Alexander Embrechts (KVK Westhoek), Steven Smulder (Jong NEC) en Sander Versendaal (Oostkapelle). Die laatste haakte echter alweer af in de voorbereiding.
Daarnaast vertrok twee weken voor aanvang van de eerste officiële wedstrijd ook nog eens trainer Hugo Vandenheede. Vandaag zit voor het eerst de nieuwe trainer Lieven Gevaert op de bank. Ook hij werd vanmiddag voorgesteld aan de volgers van Hoek.
Jacky Lambert geeft uitleg over de samenstelling van de spelersgroep
Jacky Lambert van de technische commissie denkt dat Hoek sterker is dan vorig jaar: "Met name op de flanken voorin hebben we de selectie aangevuld. Dus wij denken sterker geworden te zijn. Maar we zijn nog op zoek naar een spits."
Vorig jaar begon Hoek onbevangen aan de competitie. Ook nu spreekt Lambert zich niet expliciet uit: "Meestal ligt de lat hoger na een succesvol jaar. We hebben dezelfde ambitie als vorig jaar maar ik denk dat je pas na een wedstrijd of vijf kan zeggen hoe de kaarten liggen."
Hoek opent vanmiddag de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Lisse. De aftrap is om 14.30 uur.