Motorrijder (29) gewond na aanrijding met twee auto's bij Kruiningen

Motorrijder gewond bij Kruiningen
Het ongeluk werd veroorzaakt door een 57-jarige automobilist uit Sint-Niklaas in België, die bij het oprijden van de kruising de motorrijder over het hoofd zag. Nadat de Belg de Kruiningse motorrijder raakte, kwam die op een stilstaande auto terecht.
De bestuurders en inzittenden van de twee auto's raakten niet gewond. Verkeersanalisten van de politie hebben ter plekke sporenonderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Ook zijn diverse getuigenverklaringen opgenomen.
Motorrijder zwaargewond bij Kruiningen
Motorrijder zwaargewond bij Kruiningen © HV Zeeland
Na het sporenonderzoek zijn de betrokken voertuigen geborgen en is het wegdek schoongemaakt. Ook een van de twee opgeroepen ambulances moest worden meegenomen door een bergingsbedrijf, omdat de motor van het hulpverleningsvoertuig niet meer wilde starten.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>