Open Darts Zeeland krijgt gedroomde winnaar met Ronny Huybrechts

Ronny Huybrechts heeft zaterdag de Open Darts Zeeland gewonnen. De Belg versloeg in de finale in Oost-Souburg Mitchell Schukkman uit Dordrecht met 7-6. Bij de dames ging de winst naar Irina Armstrong uit Duitsland.

Open Darts Zeeland krijgt gedroomde winnaar met Ronny Huybrechts (links) (foto: Stichting Darts Zeeland)

Huybrechts versloeg eerst Ruben Hofman (4-0) en daarna Mark Vink (2-4). In de kwartfinale legde Vlissinger Cees van Leeuwen de Belgische profdarter het vuur aan de schenen. Maar hij kon de winst niet over de streep trekken en verloor met 5-3. Daarmee werd Van Leeuwen wel de beste Zeeuw. Huybrechts won in de halve finale van Benito van de Pas (6-3). De finale ging lange tijd gelijkop, maar in de beslissende leg wist Huybrechts de winst naar zich toe te trekken (7-6).

Vrouwen

Irina Armstrong won het toernooi bij de vrouwen door in de finale Karin van Leeuwen-Krappen uit Vlissingen te verslaan. De Duits-Russische profdartster had geen kind aan Van Leeuwen en won met 4-0.

De Open Darts Zeeland had voor deze editie een flinke prijzenpot. Zo ging Huybrechts er met 1500 euro vandoor en kreeg Armstrong als toernooiwinnaar bij de vrouwen 400 euro.

Meer over dit onderwerp:
darts Open Darts Zeeland Ronny Huybrechts
Deel dit artikel:

Reageren