Opnieuw lange files op A58 Zeeland in

Een dag na de grote verkeersdrukte Zeeland in van gisteren is het vandaag opnieuw volledig vastgelopen op de wegen naar de Zeeuwse stranden. Met name de A58 richting Vlissingen staat weer vol, mede door een ongeluk ter hoogte van Rilland.

File op de A58, archieffoto (foto: HV Zeeland)

Vanmorgen rond 10.45 uur ontstonden de eerste files. Rond het middaguur stond er van Bergen op Zoom tot aan de Vlaketunnel bijna één aaneengesloten file. Bij elkaar opgeteld stond er op dat moment 20 kilometer aan file, verspreid over vier files.

Files op A58 van Bergen op Zoom naar de Vlaketunnel (foto: ANWB)

Rond 13.45 uur waren de files Zeeland in grotendeels opgelost, maar de verwachting is dat er later vandaag ook weer lange files op de A58 komen te staan de andere kant op. Veel strandgangers zullen dan waarschijnlijk tegelijkertijd op huis aan gaan.

Het is vandaag voor de regio Noord-Nederland de laatste dag van de zomervakantie. In het zuiden zijn de scholen afgelopen maandag al begonnen. En in Midden-Nederland gaan de scholen volgende week weer van start. Gecombineerd met het mooie zomerweer van dit weekend zorgde dat voor grote drukte op de wegen.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
A58 Zuid-Beveland file Vlaketunnel
Deel dit artikel:

Reageren