Opnieuw lange files op A58 Zeeland in

File op de A58, archieffoto
File op de A58, archieffoto © HV Zeeland
Vanmorgen rond 10.45 uur ontstonden de eerste files. Rond het middaguur stond er van Bergen op Zoom tot aan de Vlaketunnel bijna één aaneengesloten file. Bij elkaar opgeteld stond er op dat moment 20 kilometer aan file, verspreid over vier files.
Files op A58 van Bergen op Zoom naar de Vlaketunnel
Files op A58 van Bergen op Zoom naar de Vlaketunnel © ANWB
Rond 13.45 uur waren de files Zeeland in grotendeels opgelost, maar de verwachting is dat er later vandaag ook weer lange files op de A58 komen te staan de andere kant op. Veel strandgangers zullen dan waarschijnlijk tegelijkertijd op huis aan gaan.
Het is vandaag voor de regio Noord-Nederland de laatste dag van de zomervakantie. In het zuiden zijn de scholen afgelopen maandag al begonnen. En in Midden-Nederland gaan de scholen volgende week weer van start. Gecombineerd met het mooie zomerweer van dit weekend zorgde dat voor grote drukte op de wegen.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>