Azzanagui en Ben Sellam spelen in Goes gelijk tegen België

Youssef Ben Sellam en Nabil Azzanagui hebben met Oranje onder-19 vanmiddag gelijk gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van België. In de sporthal het Omnium in Goes werd het een wedstrijd met veel doelpunten, maar beide evenredig verdeeld: 6-6.

Azzanagui (rechts) en Ben Sellam winnen twee keer van België (foto: Frans van Pagee)

Oranje begon goed aan het duel vanmiddag en kwam al snel met 3-0 voor, daarna was het België dat goed terug kwam en de zelfs een 4-6 voorsprong wist te pakken. Ben Sellam en Azzanagui zorgden er met hun teamgenoten voor dat er niet werd verloren. Het werd 6-6. Twee treffers werden gescoord door Azzanagui.

In de Baskensburg in Vlissingen waren veel kinderen op de interland afgekomen (foto: Frans van Pagee)

Baskensburg

Tijdens de eerste confrontatie tussen beide landen, die gespeeld werd in de Baskensburg in Vlissingen, werd het 5-2 voor Oranje. Azzanagui zorgde in dat duel voor de 1-1. Uiteindelijk werd het 5-2 in het voordeel van het Groene Ster-duo Ben Sellam en Azzanagui.

In september speelt Oranje onder-19 het Europees kampioenschap in Letland. Aan het begin van dit jaar maakte Ben Sellam en Azzanagui deel uit van de spelersgroep die zorgde voor die kwalificatie.

Deel dit artikel:

Reageren