Ruziezoeker ernstig gewond bij vechtpartij, vechtersbaas aangehouden

Politieonderzoek na vechtpartij in Vlissingen
Rond 21.00 uur maakte de 38-jarige Vlissinger volgens de politie 'flink stampij' voor de woning van de 48-jarige verdachte, volgens de politie deed hij dat onder invloed van drank en/of drugs. De bewoner kwam naar buiten en er ontstond een ruzie waarbij de twee vechtersbazen volgens de politie rollebollend over straat gingen.

Ernstig gewond

De 38-jarige Vlissinger bleef ernstig gewond achter. Omwonenden belden voor hem een ambulance en ook de politie werd gealarmeerd. De opgeroepen agenten hebben de 48-jarige verdachte opgepakt en getuigenverklaringen opgenomen. Ter plekke is er sporenonderzoek verricht door de forensische opsporing van de politie.
Onderzoek na incident in Glacisstraat, Vlissingen
Onderzoek na incident in Glacisstraat, Vlissingen © HV Zeeland
Waarom de 38-jarige Vlissinger herrie schopte voor het huis van zijn 48-jarige plaatsgenoot is niet bekendgemaakt. De aangehouden Vlissingse verdachte zit nog vast.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>