Een kijkje achter de schermen in de Westerscheldetunnel

Een kijkje achter de schermen in de Westerscheldetunnel
Een kijkje achter de schermen in de Westerscheldetunnel © Omroep Zeeland
Een kijkje achter de schermen in de Westerscheldetunnel
Te voet kregen de bezoekers een rondleiding en uitleg over de veiligheid in en rondom de tunnel en wat je moet doen bij een calamiteit. De brandweer was aanwezig om een demonstratie te geven en de bezoekers werden meegenomen naar de dwarsverbinding tussen beide tunnelbuizen.

Uitverkocht

Deze tunnelnachten worden drie keer per jaar gehouden tijdens onderhoudswerkzaamheden waardoor het verkeer geen last heeft van de bezoekers. Dit was de eerste, de twee andere open avonden zijn op dinsdag 24 september en dinsdag 22 oktober. Alle driehonderd (gratis) kaarten zijn inmiddels uitverkocht, maar bij interesse kunt u op de wachtlijst worden gezet. Mocht er een plekje vrijkomen dan geeft het team van de Westerscheldetunnel een seintje.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>