Gewonde bij steekpartij in Vlissingen, dader nog voortvluchtig

Bij een steekpartij in de Margrietenlaan in Vlissingen is vannacht een 28-jarige man uit die plaats gewond geraakt. Volgens de politie gebeurde het incident ter hoogte van de Irislaan. De politie zoekt nog naar de op de vlucht geslagen dader.

Rond 2.00 uur werd de vechtpartij, waar een groep mannen bij betrokken zou zijn, bij de meldkamer gemeld. Verschillende politie-eenheden troffen op de plek van de vechtpartij het slachtoffer bloedend op de grond aan. Volgens de politie stonden op dat moment enkele mannen 'zeer ontdaan' om hem heen. Ambulancemedewerkers hebben de man eerste hulp verleend en hem met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De politie heeft op de plek van het steekincident sporenonderzoek gedaan. Dit onderzoek was rond 05.00 uur afgerond. Uit getuigenverklaringen werd duidelijk wie de vermoedelijke dader van de steekpartij is. De verdachte is voortvluchtig. De aanleiding van de steekpartij is nog onduidelijk.

Geweldsincident

Gisteravond was er ook al een geweldsincident in Vlissingen. Dat gebeurde rond 21.20 uur in de Glacisstraat. Ook daar raakte één persoon gewond. Een andere man werd opgepakt.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
politie vlissingen steekpartij
Deel dit artikel:

Reageren