Politie vraagt camerabeelden op in onderzoek naar gekantelde vrachtwagen in Goes

Chauffeur Van Zundert naast zijn gekantelde vrachtwagen vol bier
Chauffeur Van Zundert naast zijn gekantelde vrachtwagen vol bier © Omroep Zeeland
Gisterochtend kwam een vrachtwagenchauffeur die 12.000 liter bier vervoerde in problemen op de Grote Markt. De bestuurder van de truck moest naar eigen zeggen uitwijken om te voorkomen dat hij vier mensen aan zou rijden. Een getuige had een andere lezing van het verhaal en zegt dat de chauffeur wel degelijk schuldig is aan het kantelen van de vrachtwagen. "Die vier mensen die er volgens de chauffeur ineens stonden, hebben nog naar hem geseind om hem te waarschuwen. Toen ging de chauffeur ineens op hoge snelheid rondjes rijden op de Grote Markt. Dat laatste rondje was er één te veel."

Lees ook:

Om precies te achterhalen wat er gebeurd is, vraagt de politie camerabeelden op. Naast de particuliere beelden, worden ook de beelden van openbare beveiligingscamera's van de gemeente bekeken. Het is nog niet bekend hoe groot de schade is die de gekantelde vrachtwagen veroorzaakt heeft. Dat wordt op dit moment onderzocht door de gemeente.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>