Uitslagen amateurvoetbal zondag 1 september

Een beperkt programma in de districtsbeker vandaag, waar slechts zes wedstrijden met Zeeuwse teams op de planning stonden. VC Vlissingen versloeg, mede dankzij twee treffers van Thomas de Rijke, kersverse tweedeklasse Roosendaal met 1-4. Clinge en RIA Westdorpe begonnen hun bekeravontuur met ruime zeges. Bij de vrouwen speelde Hontenisse gelijk tegen DSE.

Uitslagen districtsbeker 22 oktober 2016 (foto: Omroep Zeeland)

VC Vlissingen maakt het zich niet onnodig moeilijk tegen Roosendaal. Op bezoek bij de 2e klasser wordt het 1-4 voor de ploeg van trainer Kevin Hollander. Thomas de Rijke scoort twee keer voor de Vlissingers, de andere doelpunten kwamen van de voet van Nicky Merriënboer en Quincy Gooding.

Clinge houdt niets heel van buurman SDO'63, de vierdeklasser wint met 6-0. Ook RIA Westdorpe wint ruim; het is met 1-5 te sterk voor Aardenburg. HVV'24 heeft het zwaar tegen Breskens en blijft op 1-1 steken, STEEN wint met 0-1 op bezoek bij ODIO.

Bekervoetbal vrouwen

Van de Zeeuwse teams komt alleen Hontenisse in actie, zij spelen met 2-2 gelijk tegen DSE uit Etten-Leur. De andere wedstrijd in de poule is een eenvoudige zege voor SEP uit Delft.

Deel dit artikel:

Reageren