Motorcrosser Nancy van de Ven rijdt naar derde plaats in GP Turkije

Nancy van de Ven is als derde geëindigd in de eerste manche van de Grand Prix van Turkije. Op het circuit van Afyonkarahisar moest ze Courtney Duncan en Sara Andersen voor zich dulden. Daardoor is ze Larissa Papenmeier voorbij in het eindklassement. Morgen is de tweede en afsluitende manche.

Nancy van de Ven rijdt naar een derde plaats in de eerste manche bij de GP van Turkije (foto: Sidi Sport)

Van de Ven rijdt dit weekend alweer haar laatste cross van het seizoen. Op het Turkse circuit kwam Van de Ven op ruime afstand binnen van Duncan. De Nieuw-Zeelandse werd door de zege in de eerste manche officieel wereldkampioen en is niet meer in te halen door de concurrentie. De Deense Sara Andersen finishte nog tussen Duncan en Van de Ven in als tweede. Doordat Papenmeier niet verder kwam dan de achtste plek ging Van de Ven haar voorbij in de rangschikking. De Vlissingse strijdt morgen met de Duitse om de tweede plek achter Duncan in het wereldkampioenschap.

Nieuwe sponsor

Vandaag werd bekend dat Van de Ven voor het volgende seizoen een nieuwe sponsor heeft gevonden. Ze gaat deel uitmaken van het Ghidinelli Yamaha Racing team.

Meer over dit onderwerp:
Vlissingen Motorcross Van de Ven
Deel dit artikel:

Reageren