Vlissinger stompt plaatsgenoot vol op zijn neus, in het zicht van agenten

Agent arresteert verdachte (archief)
Agent arresteert verdachte (archief) © Politie
De mishandeling gebeurde vannacht voor een horecazaak op de Nieuwendijk in Vlissingen. De dader rende weg richting de Sarazijnstraat, agenten achtervolgden hem te voet en op de fiets. Ze haalden hem in op het plein Vierwinden en hebben hem daar rond 05.00 uur aangehouden.

Klap op zijn neus

Door de klap op zijn neus was het slachtoffer in elkaar gezakt op straat. Later verklaarde hij aan de agenten dat hij zijn belager niet kende en ook geen enkel idee had waarom hij was aangevallen. Volgens de aangehouden verdachte klopt dat niet. Hij verklaarde tijdens verhoor dat er eerder al sprake was van een woordenwisseling in het café en dat die ruzie buiten werd voortgezet.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>