Wandeltocht door Zeeuws-Vlaanderen wil meer wandelaars verwelkomen

Wandeltocht door Zeeuws-Vlaanderen wil meer wandelaars verwelkomen
Wandeltocht door Zeeuws-Vlaanderen wil meer wandelaars verwelkomen © Omroep Zeeland
Organisatie wandeltocht Zeeuws-Vlaanderen is tevreden
Negentig mensen uit heel Nederland en Vlaanderen hebben gisteren het parcours van ruim honderd kilometer binnen de gestelde deadline van 24 uur afgelegd. Er waren zo'n honderd deelnemers, waarvan dus niet iedereen op tijd de eindstreep haalde.

Volgende editie meer wandelaars

Er is binnen de huidige vergunningen ruimte voor meer deelnemers, veel meer zelfs: tot maximaal 750. Dierikx hoopt bij een volgende editie dan ook meer wandelaars te kunnen ontvangen. "De wandelaars waren zo enthousiast, dat ik verwacht dat ook de andere vrijwilligers dit een succes vonden."
Dat terwijl het weer niet echt meewerkte. Het was koud en regenachtig. Toch leidde dat niet tot klachten. "Die wandelaars kwamen binnen en niet één van hen heeft geklaagd. Je zag alleen maar motivatie. Echt geweldig!"

Knoop doorgehakt

De komende dagen wordt deze eerste editie geëvalueerd. Binnen twee weken wordt de knoop over die eventuele tweede editie doorgehakt.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>