Verdachte woningoverval Zierikzee aangehouden

De politie heeft vanochtend een man van zijn bed gelicht voor een woningoverval van tien dagen geleden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval aan de Anna van Saksenlaan in Zierikzee.

Woningoverval Zierikzee (foto: HV Zeeland)

Op zaterdag 31 augustus probeerden drie daders de woning te overvallen. Vermoedelijk belden de overvallers aan bij de woning aan de Anna van Saksenlaan, in de nieuwbouwwijk achter het ziekenhuis. Nadat open was gedaan ontstond in de hal een worsteling. Eén van de bewoners is daarbij bedreigd met een vuurwapen. Toen de bewoner het wapen probeerde af te pakken, sloegen de daders op de vlucht.

In het huis van de opgepakte verdachte is vanochtend door politieagenten huiszoeking gedaan en zijn spullen in beslag genomen. De politie kan vanwege onderzoek niet zeggen om wat voor spullen dat gaat. De verdachte is overgebracht naar Torentijd.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
112 woningoverval Zierikzee
Deel dit artikel:

Reageren