'Beste medicijn is een overwinning tegen Ajax'

Na twee nederlagen tegen twee sterke tegenstanders treft GOES in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal een (op papier) mindere tegenstander. GOES speelt op eigen veld tegen Ajax, dat vorige week met 6-1 van Hoek verloor en nog niet gewonnen heeft dit seizoen.

GOES-trainer Ruud Pennings (foto: Orange Pictures)

"Het waren twee zware wedstrijden", begint GOES-trainer Ruud Pennings over de nederlagen tegen Jong Almere City (0-3) en DVS'33 (4-0). Wat opviel is dat GOES weinig kansen creëerde. "We zijn nog niet waar we willen zijn. Het beste medicijn is een overwinning. Voor het moraal en zelfvertrouwen."

Derde Divisie A

stand
1. DVS'33 3-9
2. Hoek 3-9
3. Sparta Nijkerk 3-9
4. Harkemase Boys 3-9
5. Jong Almere City FC 2-6
12. GOES 3-3
15. Ajax 2-0

Daniel Wissel is voor het eerst weer in de wedstrijdselectie van GOES opgenomen. De aanvaller vierde afgelopen dinsdag zijn rentree na lang blessureleed. Wissel speelde dertig minuten mee in het oefenduel tegen VC Vlissingen. "Daniel traint al wekenlang mee, maar is nog niet helemaal wedstrijdfit. Maar hij kan een gedeelte spelen."

Vanavond komt er meer duidelijkheid over de inzetbaarheid van Miquel Crucq (was ziek) en middenvelder Tim de Winter, die met heupklachten kampt.. "Tim heeft donderdag volledig meegetraind. Het is even afwachten of hij reactie heeft."

GOES-Ajax begint morgen om 17.00 uur op sportpark Het Schenge in Goes. Beelden van de wedstrijd zie je op zaterdagavond op deze site. Via twitter @omroepzldsport kun je het wedstrijdverloop volgen.

Meer over dit onderwerp:
voetbal vv GOES Ruud Pennings Ajax Daniel Wissel
Deel dit artikel:

Reageren