Zes agenten houden doorgedraaide doorrijder in bedwang

Agent arresteert verdachte, archief
Agent arresteert verdachte, archief © Politie
Er waren zes agenten nodig om de man onder bedwang te krijgen. Enkele van hen raakten daarbij gewond. Volgens de politie was de man tijdens zijn aanhouding onder invloed van drugs.

Beschadigd

De aanrijding waarvoor de man werd opgepakt, gebeurde gisteravond rond 20.20 uur op de Offenbachstraat in Terneuzen. De verdachte raakte met zijn auto twee geparkeerde auto's, die daardoor ernstig beschadigd raakten.
In plaats van te stoppen, reed de man door. Omdat de kentekenplaat door een getuige is genoteerd, kon de brokkenmaker snel achterhaald worden, waarna de man door zes agenten tegen de grond werd gewerkt en in de boeien werd geslagen.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>