Groene Ster houdt schade beperkt tegen FC Marlene

Groene Ster houdt schade beperkt tegen FC Marlene © Omroep Zeeland
Bekijk hier de samenvatting van Groene Ster-FC Marlène: 1-3
Groene Ster raakte via Salim Sandee vroeg in de wedstrijd de paal. Kort daarna kwam FC Marlene, dat vorig seizoen op de vierde plaats eindigde, op 0-1 door Nabil Akazoun.

Groene Ster laat gevaarlijk

FC Marlene was de betere ploeg en kreeg ook de beste kansen. Groene Ster stelde daar weinig tegenover. Pas in de slotfase van de eerste helft werd Groene Ster weer gevaarlijk. Onder meer via mogelijkheden van Josimar Pattinama en Nabil Azzanagui.
Kort na rust was FC Marlene opnieuw trefzeker. Nigel Wijdenbosch passeerde keeper Karim Ben Sellam en zette de formatie uit Noord-Holland op 0-2.

Risico's

FC Marlene raakte in de tweede helft nog twee keer de paal maar kwam pas op 0-3 toen Groene Ster meer risico's nam door keeper Ben Sellam als veldspeler te gebruiken. Ismail Hamdaoui profiteerde daarvan door drie minuten voor tijd de wedstrijd te beslissen.

Slotoffensief

Een slotoffensief van Groene Ster leverde in de laatste seconden nog een treffer op van Hicham Azzanagui.