GOES lijdt dure nederlaag tegen amateurs van Ajax

GOES heeft op het eigen veld tegen de amateurs van Ajax met 0-1 verloren. De ploeg van Ruud Pennings verloor daardoor voor de derde keer op rij en zakt naar de onderste regionen van de Derde Divisie.

GOES had weliswaar een veldoverwicht tegen Ajax, maar drukte dat niet uit in doelpunten. Een paar minuten na rust leek GOES te scoren. Schalkwijk tikte de bal binnen na ene vrije trap van Nguyen, maar Schalkwijk zou volgens de scheidsrechter de bal met de hand hebben geraakt. Daardoor keurde arbiter Mike de Bruijn uit Nootdorp het doelpunt af.

De wedstrijd leek lang op een gelijkspel af te stevenen maar uiteindelijk trok Ajax aan het langste eind. Mitchel Borman wist een vrije trap van Kenneth Misa-Danso binnen te koppen en zorgde er daarmee voor dat GOES opnieuw met lege handen achter bleef.

Een slotoffensief van GOES leverde geen doelpunt meer op, waardoor de Bevelandse ploeg opnieuw met lege handen staat. GOES wist alleen het openingsduel van de competitie (tegen DOVO) te winnen. Daarna werd er drie keer verloren.

In de tweede helft was er een mooi moment voor Daniel Wissel. Hij maakte zijn rentree na bijna een jaar blessureleed. In september vorig jaar scheurde hij zijn voorste kruisband af tegen Jong FC Volendam. Daarna volgde een lange revalidatie.

Afgelopen dinsdag speelde Wissel al een half uur mee in het oefenduel tegen VC Vlissingen. Vandaag speelde hij veertig minuten mee. "Met m'n rentree ben ik heel erg blij, met het resultaat wat minder', aldus Wissel.

Scoreverloop

1-0 Mitchel Borman (81)

Opstelling GOES

Brian Meulmeester, Jelle Klap, Sherief Tawfik, Jarreau Manuhuwa, Jop Dekker, Ruben Hollemans, Hiep Nguyen (Ruben Besuyen/82), Remon de Vlieger, Mart de Kroo (Tim de Winter/77), Steve Schalkwijk, Sylvio Hage (Daniël Wissel/52)

Deel dit artikel:

Reageren