Man (20) gewond bij steekpartij in Goes

Man (20) gewond bij steekpartij in Goes
Man (20) gewond bij steekpartij in Goes © Omroep Zeeland
Volgens de politie is er een ruzie in een supermarkt aan de Kolveniershof aan vooraf gegaan. Buiten de winkel s de ruzie uit de hand gelopen tot een vechtpartij waarbij de verdachten, twee mannen van 20 en 27 jaar uit Goes, het slachtoffer hebben geschopt en geslagen. Bij de ruzie is het slachtoffer met een mes gestoken.
Lange tijd was onduidelijk wat er precies was gebeurd. De politie deed onderzoek op de plek waar zou zijn gestoken, naast een supermarkt. De eerste melding die de politie binnenkreeg ging over een steekpartij. Maar omdat er geen slachtoffer kon worden gevonden, trok de politie later de conclusie dat er alleen zou zijn gevochten. Maar de 20-jarige Goesenaar die zich vanavond bij de politie meldde, had daadwerkelijk een steekwond.
Mogelijk gewonde bij vechtpartij in Goes
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>