Vlissingen pakt ver in blessuretijd punt tegen TAC'90

VC Vlissingen heeft aan de eerste wedstrijd van het seizoen een punt overgehouden. Tegen TAC'90 uit Den Haag werd het 3-3. De gelijkmaker voor Vlissingen werd ver in blessuretijd gemaakt door de ingevallen Joran Maliepaard.

VC Vlissingen (foto: Omroep Zeeland)

De ploeg van trainer Hollander begon niet goed aan de wedstrijd tegen TAC'90 en keek na een half uur spelen tegen een 0-3 achterstand aan. Bij de 0-3 vlagde de grensrechter voor buitenspel maar de scheidsrechter liet doorspelen.

Vlissingen kwam goed uit de kleedkamer. TAC'90 werd meteen vast gezet en als gevolg daarvan wist Vlissingen twee keer te scoren in het eerste kwartier na rust. De rest van de tweede helft bleek Vlissingen de overhand houden maar werd er niet gescoord. Een kwartier voor tijd werd Geraldi Meerman gewisseld voor Joran Maliepaard en dat bleek een gouden zet. Ver in blessuretijd was het Maliepaard die met een fraai doelpunt vanaf ongeveer twintig meter de 3-3 binnen schoot en zo toch nog voor een positief gevoel zorgde bij de Vlissingers.

Scoreverloop

0-1 Samuel Matheus (4)
0-2 Mohamed Achalhi (17)
0-3 Hamza Boukhari (30)
1-3 Geraldi Geerman (48)
2-3 Thomas de Rijke (52)
3-3 Joran Maliepaard (90+6)

Opstelling VC Vlissingen

Matthew Lentink, Jiri van den Hemel, Josimar Pattinama, Milton Roemeratoe, Renzo Roemeratoe, Quincy Gooding, Etinne Mallie (80/Menancio Weeda), Nicky van Merriënboer (46/Collin van den Berg), Geraldi Geerman (75/Joran Maliepaard), Gino Zuppelli, Thomas de Rijke

Meer over dit onderwerp:
voetbal VC Vlissingen TAC'90
Deel dit artikel:

Reageren