Uitslagen amateurvoetbal 22 september

VC Vlissingen is het avontuur in de eerste klasse op een bijzondere manier gestart. De ploeg van Kevin Hollander keek halverwege tegen een 0-3 achterstand aan, maar speelde uiteindelijk met 3-3 gelijk door een treffer in de blessuretijd van Joran Maliepaard. In de derde klasse boekte Terneuzen een eenvoudige zege op Steenbergen. De ploeg van de nieuwbakken trainer Daan Eikenhout won met 4-0 door andere twee treffers van Amidu Tanko.

(foto: Omroep Zeeland)

1e klasse B

VC Vlissingen speelt in eigen huis, na een 0-3 ruststand, met 3-3 gelijk tegen promovendus TAC'90 uit Den Haag. Thomas de Rijke en Geraldi Geerman scoorden kort na de hervatting en in de blessuretijd zorgde Joran Maliepaard voor het gelijkspel.

3e klasse A

Titelaspirant Terneuzen kent een gemakkelijke middag en wint met 4-0 van Steenbergen. Promovendus STEEN kent een valse start en verliest met 2-1 van SC Gastel. HVV'24 geeft een 1-3 voorsprong uit handen en verliest met 4-3 van Hoeven.

4e klasse A

Groede kent een uitstekende start en wint met maar liefst 7-1 van IJzendijke. Breskens wint ternauwernood van RIA Westdorpe. Promovendus Sluis gaat met 2-0 onderuit op bezoek bij Oostburg.

5e klasse A

Het gedegradeerde Vogelwaarde speelt met 1-1 gelijk op bezoek bij HSC'21. SDO'63 heeft geen kind aan Hoofdplaat en wint met 5-0.

Vrouwen 1e klasse D

De dames van Hontenisse kennen een valse start. De promovendus verliest met 8-2 van Eldenia 2.

Meer over dit onderwerp:
Voetbal Uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren