Monsterscore voor Hoek tegen De Dijk

Gert-Jan van Leiden scoort de 0-3 voor Hoek
Gert-Jan van Leiden scoort de 0-3 voor Hoek © P. Maljaars
Hoek kende voor slechts vijftig toeschouwers in Amsterdam geen enkel probleem met De Dijk. Na een half uur spelen was het duel al beslist en stond het 0-4 voor de Zeeuws-Vlaamse ploeg door treffers van Doesburg, Vandepitte, Van Leiden en Impens.
Omdat Hoek direct na rust uitliep naar 0-6 (door Doesburg en Wijkhuijs) ging de ploeg van trainer Hugo Vandenheede vol voor de dubbele cijfers. Een kwartier voor tijd stond het 0-9 door treffers van opnieuw Impens, Doesburg en Van Leiden.
Daarna lukte het niet meer om het tiende doelpunt te scoren. Vlak voor tijd maakte De Dijk er nog 1-9 van. In de stand van de Derde Divisie blijft Hoek op de vierde plaats staan.
<p>Hoek is de tweede ploeg dit dit seizoen negen keer scoort in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. DVS'33 uit Ermelo lukte dat zelfs twee keer: 0-9 bij Eemdijk en 9-1 tegen FC Lisse.,</p>
Kyle Doesburg scoort een van zijn drie treffers tegen De Dijk
Kyle Doesburg scoort een van zijn drie treffers tegen De Dijk © P. Maljaars

Scoreverloop

0-1 Kyle Doesburg (7)
0-2 Reguillo Vandepitte (15)
0-3 Gert-Jan van Leiden (19)
0-4 Rik Impens (31)
0-5 Kyle Doesburg (46)
0-6 Marijn Wijkhuijs (48)
0-7 Rik Impens (62)
0-8 Kyle Doesburg (68)
0-9 Gert-Jan van Leiden (75)
1-9 Hussam Dowaah (88)

Opstelling Hoek

Jordi de Jonghe, Fabian Wilson, Lionel Fitsch, Gert-Jan van Leiden, Karim Bannani (Jonathan Constansia/73), Reguillo Vandepitte (Sven Mbikulu/63), Rik Impens, Marijn Wijkhuijs, Ruben de Jager, Kyle Doesburg, Gianni Tiebosch (Daniel Akindayini/66)