Tiener ontvoerd en vastgehouden in woning Middelburg

Politieauto (archief)
Politieauto (archief) © ANP
De vermissing werd om 16.15 uur gemeld. Er werd een zoektocht op touw gezet en een Burgernetbericht verspreid. Dankzij de tips die dat opleverde en door speurwerk van de agenten zelf werd achterhaald waar de jongen was ondergebracht. De politie heeft hem rond 18.00 uur bevrijd uit de Middelburgse woning waar hij werd vastgehouden.

'Goede samenwerking'

De wijkagenten van de gemeente Veere bedanken op Instagram de oplettende burgers die hebben geholpen met zoeken. "Goede samenwerking met burgers en hulpverleninginstanties ervaren. Top job!", aldus de wijkagenten.
Nadat de agenten een verklaring van de jongen hebben afgenomen, werd hij overgedragen aan zijn zorgkader. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen verricht.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>