Getuigen en beelden gezocht van mishandeling bij trekkertrek Oud-Vossemeer

Martijn Bevelander zette zelf deze foto van zijn verwondingen op Facebook
Martijn Bevelander zette zelf deze foto van zijn verwondingen op Facebook © Martijn Bevelander
Het slachtoffer, Martijn Bevelander, werd 01.00 uur door drie mannen geschopt en geslagen. Hij liep flinke verwondingen op en raakte daarbij bewusteloos.

Worsteling vriendin en ex

Bevelander liep na afloop van het festival samen met zijn huidige vriendin het festivalterrein af, toen hij zijn ex en haar huidige vriend zag staan. Er ontstond een worsteling tussen de twee vrouwen, waarbij zij op de grond belandden.
Het 29-jarige slachtoffer haalde de vrouwen uit elkaar en liep vervolgens samen met zijn vriendin naar de auto. Op dat moment ging bij hem het licht uit. Volgens zijn vrienden werd hij op dat moment door drie mannen geslagen en geschopt.

Neus en oogkas gebroken

Bevelander werd wakker in de ambulance. In het ziekenhuis bleek dat zijn neus en oogkas gebroken zijn. Verder zit zijn linkeroog dicht en doet zijn kaak veel pijn. Hij kan daardoor zijn boerderijwerkzaamheden niet uitvoeren.
Bevelander deed zelf ook een getuigenoproep op Facebook en plaatste daarbij een foto van zijn verwondingen. Onder zijn Facebookpost regent het inmiddels steunbetuigingen.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>