VC Vlissingen verliest nipt en lijdt eerste nederlaag van het seizoen

Jiri van den Hemel (rechts) in actie voor VC Vlissingen
Jiri van den Hemel (rechts) in actie voor VC Vlissingen © Paul ten Hacken
VC Vlissingen begon met een wijziging aan de wedstrijd tegen DHC ten opzichte van vorig weekend. Collin van den Berg verving Gino Zuppelli. De ploeg van Kevin Hollander begon moeizaam aan de partij. In de gehele eerste helft kon het geen grote kansen creëren. In tegenstelling tot de thuisploeg dat na een kwartier spelen op voorsprong kwam. Vincent Romeijn was trefzeker na een schot uit de tweede lijn. De bal was onhoudbaar voor doelman Matthew Lentink. Naarmate de eerste helft vorderde kreeg VC Vlissingen meer grip op de wedstrijd, maar dat leidde niet tot doelpunten.

Vlissingen knokt voor een goed resultaat

Met Joran Maliepaard als invaller, die vorige week tegen TAC'90 nog de gelijkmaker maakte, zocht VC Vlissingen de weg naar voren. Zo kreeg het ook wel een aantal kansen, maar ontbrak de scherpte voor het doel van DHC. Ook de thuisploeg kreeg kansen om de voorsprong te vergroten, maar was slordig in de afronding. Ook het restant van de wedstrijd leverde geen doelpunten meer op. Daardoor verliest VC Vlissingen voor het eerst dit seizoen en wacht het nog altijd op de broodnodige zege.

Scoreverloop

1-0 Vincent Romeijn (15)

Opstelling VC Vlissingen

Matthew Lentink, Jiri van den Hemel, Quincy Gooding, Milton Roemeratoe, Renzo Roemeratoe, Collin van den Berg (Menancio Weeda/77), Etienne Mallie, Nicky van Merriënboer, Geraldi Geerman (Joran Maliepaard/45), Josimar Pattinama, Thomas de Rijke